Tréleres szállítás

Tréleres autószállítás legolcsóbban, akciós árakon! Autószállítás trélerrel verhetetlen árakon, gyűjtőfuvarozás, használt autó szállítás külföldről. Elhozzuk olcsón autóját külföldről! Kinézte álmai autóját, de túl messze van? Esetleg nem lehet a járművet “saját lábán” elhozni, hanem szállítani kell? Autószállító járműveink segítségével most kedvező áron hazaszállítjuk a kiválasztott járművet. Árainkat szeretnénk alacsonyan tartani a növekvő üzemanyag árak és útdíjak ellenére. Az autószállítás autómentést az sem könnyíti meg, hogy az utóbbi időben a feketén dolgozó járműszállítók miatt nagyon rászálltak a külföldi hatóságok azokra a szállító járművekre amelyen egy vagy több jármű van. Mivel szinte bármilyen járművön lehet találni kisebb nagyobb hibát, hiányosságot ezért a büntetés szinte biztos, néha több száz euro bánja a kalandot. Ezért az autószállítás árak folyamatosan emelkedő tendenciát mutatnak, miközben egyre több alkalmi illetve hivatásos autószállító jelenik meg az utakon.

Mi szeretnénk emelt színvonalú szolgáltatásokkal színesíteni a palettát úgy hogy közben a kedvező árakról sem kell lemondania annak aki bennünket választ. Több különböző méretű autómentő és autószállító járművel rendelkezünk. Van darus autómentő, tréleres autószállító, és mozgóplatós nagy Iveco is a járműveink között. Lehetőség szerint mindig kiválasztott járművet használunk, hiszen úgy tudjuk alacsonyan tartani az árakat, ha a szállítandó jármű méreteihez választjuk ki a szállító járműét.

Egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk a gyűjtőfuvarozás, melynek keretein belül több járművet szállítunk haza egyszerre, így a költségek a járművek között megoszlanak. Ha Ön is szeretné, hogy olcsón elhozzuk járművét akár Budapestről van szó, akár Magyarország más városából, esetleg külföldről az Európai Unión belül akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot, vagy hívjon a fenti telefonszámon.