Autószállítás

Autószállítás Budapest és az egész ország területén olcsón, azonnal. Autószállításra van szüksége? El kellene szállítani az autót a vásárlás helyéről az autószerelőhöz? Át kellene szállítani egy gépjárművet egy másik helyszínre?

Autószállítás háztól-házig, és vissza

Elsőként válasszon bennünket! Egész Magyarország területén vállalunk autószállítást, járműszállítást, autómentést, teherautó mentést. Minőségi precíz munkavégzés, biztonságos járműszállítás bárhonnan, bárhova.

Non-stop autószállítás éjjel-nappal ünnepnapokon is.

Rengeteg olcsó és használt gépjárművet vásárolnak mostanában a környező országokban, Németországban, Ausztriában, esetleg Angliában. Ezekkel az ismeretlen, használt járművekkel azonban nem feltétlenül éri meg komolyabb átvizsgálás, olaj és szűrőcsere, stb. nélkül ezer kilométeres útra elindulni. Álltak évekig, nem voltak beindítva, rejtett hibák lehetnek bennük, amelyek azután biztosan előjönnek útközben, a legváratlanabb időben és helyen.

Épp ezért célszerű az ilyen járműveket autószállítóval hazahozatni.

Itthon autószerelő műhelyben át kell vizsgáltatni, és a felmerült hibákat megjavíttatni.

Ehhez nyújtunk hatékony segítséget, autója szállítását ránk bízhatja. Mivel rakomány, tréler és jármű biztosítással rendelkezünk, ezért az általunk szállított járművek is biztosítva vannak. Egyedi szolgáltatásunk, hogy kívánságra járművét elszállítjuk a szerelőhöz. Javítás után visszaszállítjuk a megadott helyszínre. Kedves ügyfeleinknek ki sem kell mozdulni otthonról. Ha esetleg nem ér rá az autójavítás bonyolításával foglalkozni, levesszük ennek a terhét a válláról.

Teherautószállítás, munkagép szállítás

Építőipari cégeknek is vállalunk gépszállítást, kisgép szállítást. Bobcat, emelő targonca, targonca szállítás alkalmi vagy rendszeres jelleggel. Szerződés kötés esetén még kedvezőbb szállítás árak.

Nincsenek apró betűs részek, minden járműszállításra egyedi árat adunk. Fix, korrekt árazás Budapesten és országszerte, kedvezményes tarifák. Autószállítás akció folyamatosan!

Külföldi autószállító fuvarokat elsősorban trélerrel végzünk.

Kiváló minőségű autószállító trélerrel dolgozunk, amely segítségével alacsony áron tudunk jó minőségű szolgáltatást biztosítani.

Szállító járműveink kialakítása miatt bármilyen járművet el tudunk szállítani bárhova. Szállítunk autót Németországból, innen elsősorban használt autók szállítását vállaljuk. Ausztria is gyakori úti cél.

Külön árajánlat kérés esetén Angliából és Franciaországból is szállítunk járművet, vegye fel velünk a kapcsolatot árajánlat kérő űrlapunkon keresztül.

Árajánlat azonnal

Ha árajánlatot kér ügyfelünk valamelyik szolgáltatásunkra, legyen szó autószállításról vagy motorszállításról, vagy bármelyik a Szolgáltatásaink menüpontban található ajánlatról, akkor vegye fel a kapcsolatot velünk. Kérhet árajánlatot a fenti telefonszámra kattintva, vagy emailben a Kapcsolat menüben található adatlap kitöltésével.

Az autók szállítási költségeit gyakran Ft/km határozzák meg és nincs egyéb költség.

Minél rövidebb a távolság, annál többet kell fizetnie járműve szállításáért. A jármű nagy távolságra történő szállítása alacsonyabb kilométer költséget eredményez, de összességében megnövekszik a költség.

Az autó szállítási költsége nem egyetlen fix ár. Az autó szállítási költségeit több tényező befolyásolja, és gyakran ajánlattételi eljárással határozzák meg. Bár közvetlenül egy autószállítótól kaphat automatikus online szállítási árajánlatot, nem mindig ez lesz a fizetett végső ár. Ezért célszerű az összes ismert körülményt elmondani az autószállítónak és ezután kérni árajánlatot.

Ugyanarra a munkára akár teljesen eltérő árajánlatot is adhatnak a cégek.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy aki magasabb árat mondott az drágábban szállít. Mindig próbálunk úgy árajánlatot adni, hogy ne legyen ráfizetés az autószállítás. Csapatunk több órát töltött az autók szállítási költségeinek a vizsgálatával és az első 10 céget vizsgáltuk meg az autószállítási tevékenységek tekintetében annak érdekében, hogy a legfrissebb információkat közöljük. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogy milyen tételekből áll az autószállítás költsége.

Több szolgáltató van amelyik felszámol kiállási díjat, fel és lerakodást, óradíjat illetve rakodási költséget. Tehát ha nagyon alacsonynak tűnik a szállítási díj km/ár akkor célszerű megnézni, hogy ez bruttó vagy nettó és adódik-e hozzá egyéb költség. Ezért célszerű minden várható költségről beszámolni, sokal pontosabb árajánlat adható.

Nálunk a bizalom szempontjából a legjobb megoldást választjuk, elmondja az ügyfél, hogy mit szeretne mi pedig adunk egy fix árajánlatot a kért szolgáltatásokra.

Autószállítási faktor

A jármű mérete, az autó magassága, hossza és tömege egyaránt befolyásolhatja a szállítási költségeket. A hasmagasság is befolyásolhatja a költségeket. Mivel az ültetett vagy alacsony hasmagasságú autók szállítása drágább. Gondosabb bánásmódra van szükség, nehezebb kezelni őket és nagy odafigyelést igényel a fel és leállás a szállító járműről. Egy ültetett sportautó néha pár centiméterre van a földtől. Egy kis emelkedő is képes jelentős kárt okozni a futómű / alvázban.

A jármű állapota. Ha járműve önállóan tud fékezni, kormányozni és gurulni, akkor a szállítása olcsóbb lesz. Az üzemképtelen járművek szállítása többe kerül. Egyes járművekhez speciális darus autómentőre lehet szükség.

Ha beérkezett az árajánlat kérés, akkor hamarosan megküldjük kedvező árajánlatunkat.

Ha árajánlatot kér ügyfelünk autószállításra, autómentésre akkor kérjük minden lényeges információt írjon bele, mikor milyen járművet honnan, hova kell szállítani. A különleges körülmények is számítanak. Például borult, karambolos autót kell talpra állítani, vagy árokból kell kihúzni a járművet. Minden információ szükséges, hogy a mentéshez a felszereléssel fel tudjuk készülni.

Autót szeretne szállíttatni? Segítünk! Lakókocsit kell szállítani? Hívjon bennünket. Önnek csak árajánlatot kell kérnie, a többit bízza ránk. Non-Stop szolgáltatásaink Budapesten és országszerte végzünk jármű szállítás, nagy gyakorlattal, évtizedes járműszállító múlttal.

Járműszállítás szolgáltatásaink

 • Sportautó szállítás.
 • Új autó szállítás kiállításra, autószalonba.
 • Ültetett alacsony hasmagasságú autó trélerezése.
 • Tréleres autószállítás.
 • Céges szerződés, cégek járműveinek a mentése, szállítása éjjel nappal.
 • Endúró szállítása.
 • Budapest tréler.
 • Autópálya mentés.
 • Teherautó szállítás.
 • Olcsó autószállítás árak.
 • Autószállítás Írországból.
 • Autószállítás Németországból, Ausztriából.
 • Lakókocsi szállítás.
 • Autómentés.
 • Autószállítás Budapest.
 • Motor szállítás, sportmotor.
 • Országos szintű autómentés, autó szállítás.
 • Tréleres.
 • Olcsó autószállítás.

Nincs lehetetlen bármilyen kéréssel, kívánsággal megkereshetnek bennünket, illetve árajánlatot kérhetnek.

Szolgáltatásinkkal kapcsolatban kérjen árajánlatot online, vagy keresse munkatársunkat telefonon.

További információk

 • Használt autó szállítás OlaszországbólHasznált autó szállítás Olaszországból Gyakran szállítjuk haza tréler vagy autómentő segítségével Olaszországból a frissen megvásárolt autót. Itthon azután a szervizben átnézik, felkészítik, és így bátran használható hosszú […]
 • Autószállítás külföldrőlAutószállítás külföldről Mennyibe kerül egy autó szállítása külföldről? Átlagosan egy autó szállítása függ a szállító jármű fogyasztásától, típusától, de általában 180Ft/km ártól indul a külföldi autószállítás […]
 • Használt autó szállítás külföldrőlHasznált autó szállítás külföldről Használt autó szállítás külföldről non-stop. Olcsó használt autó szállítás árak. Autószállítás, teherautó szállítás, motor szállítás, lakókocsi szállítás. Még mindig megéri a használt […]
 • Autószállítás 0-24Autószállítás 0-24 Üdvözöljük az Autószállítás 0-24 weboldalán!Cégünk elkötelezett az Ön autója biztonságos és hatékony szállítása iránt, bármikor és bárhová. Tapasztalt és szakértő csapatunk mindig […]
 • Autószállítás Pest megyeAutószállítás Pest megye Autószállítás Pest megye és Magyarország területén, árajánlatot kérhet külföldi autószállításra is. Az autószállító cégek gyakran kilométerenként számolt költséget kínálnak az […]