Autómentés 0-24

Autómentés Budapesten és országosan éjjel, nappal 0-24. Hívjon azonnal ha autómentőt szeretne mert balesete van, vagy leállt az autó és autószállítóra van szüksége. Non-Stop autószállítás a fővárosban és Pest megyében 20 perce belül indulunk.

Mennyibe kerül az autószállítás?

A lehetséges autószállítási költségek felderítése árajánlattal kezdődik. Ingyenes online árajánlatot kér az autószállító cégtől. Jelen esetben tőlünk. Elsőként egy becsült árat kap.

Mondja el a

  • járművével,
  • szállítási útvonalával,
  • előnyben részesített szállítási módjával.
  • Átvételi és szállítási helyeivel,
  • valamint az ideális időkerettel kapcsolatos részleteket.

Ezután eldöntheti, hogy igénybe kívánja-e venni szolgáltatásainkat.

Természetesen minél pontosabb információkat kapunk az általunk adott árajánlat is annál pontosabb lesz.

Amikor találkozik az autószállító sofőrjével, meg kell vizsgálnia az autót, hogy nincs-e rajta sérülés. Célszerű körbe fényképezni mielőtt aláírja az ellenőrzést megerősítő űrlapot. A legtöbb autószállító cég kínál valamilyen nyomkövetési lehetőséget.

A cél, hogy segítsen nyomon követni járműve utazását.

Miután az autó megérkezik a rendeltetési helyére, egy újabb ellenőrzést hajt végre a sofőrrel, aláír egy fuvarlevelet, és elviszi az autót.

Mennyibe kerül egy autó szállítása?

A legtöbb ember 50 -80 ezer között fizet a normál autószállítási költségekért városon belül. A pontos ár a jármű típusától és állapotától, valamint a szállítási távolságtól függ. Jellemzően az évszaktól és a szállítás típusától függően változik.

A gyors online autószállítási árajánlat nagyon kényelmes módszer. Ez az autószállítási költségek meghatározásának egyik legegyszerűbb módja.

Ha pontos információkat kap a sofőr, pontos árajánlatot ad.

automentes-0-24

 

Az autók szállítási költségeit befolyásoló tényezők

A legjobb módja annak, hogy megtudja, mennyibe kerülhet a jármű szállítása, ha összehasonlítja online több autószállítási szolgáltatótól származó autószállítási árajánlatokat.

A fuvarozók általában a következő tényezőket veszik figyelembe az autószállítási árajánlatok kiszámításakor:

Szállítási távolság

Valószínűleg magasabb autószállítási költséget kell fizetnie az országhatárokon átnyúló szállítások esetén, például Franciaországból Magyarországra.

A kilométerenként ár azonban általában alacsonyabb lesz ezeken a távolsági útvonalakon.

Általánosságban elmondható, hogyha egyhuzamban nagy távolságot kell megtenni az olcsóbb, mint a kevés rövid távok.

Szállítás típusa

A jármű szállítása nyitott autószállítóban olcsóbb, mint egy zárt pótkocsi használata. A nyílt autós szállítás az elterjedtebb módszer, de a luxus- és klasszikus autók tulajdonosai gyakran zárt szállítást kérnek, mivel extra védelmet nyújtanak a közúti veszélyek és a rossz időjárás ellen.

Tudni kell, hogy a zárt autószállítók az esetek nagy részében sokkal drágábbak.

Évszak

Az autószállítási ágazatban jellemzően januárban és a nyári hónapokban tapasztalható a legnagyobb kereslet. A jármű szállításának időpontja kulcsszerepet játszik az autószállítás általános árának meghatározásában.

Járműtípus

A terepjárók és kisteherautók szállítása drágább, mint a szedánok és más kisebb autók. A jármű mérete jelentős az autófuvarozók számára az autószállítási szolgáltatások díjainak kiszámítása során.

Jármű állapota

Az üzemképtelen járművek szállítási költsége magasabb, mivel az autószállítók nehezebben tudják fel és lerakni az üzemképtelen járműveket.

Felvételi és leadási helyek

A terminálok közötti szállítás során az autót központi helyeken veszik fel és adják le. Ez az egyik legolcsóbb módja az autók szállításának a háztól-házig szolgáltatáshoz képest, ahol járműve meghatározott címek között mozog.

Üzemanyag árak

Ha az üzemanyag árak jelenleg magasak, számítson arra, hogy az autó szállítása is többe kerül. A járműszállítás során jelentős költség az üzemanyag.

Legjobb autószállító cég

Nagy általánosságban az a legjobb autószállító cég amelyik a legolcsóbban elviszi autóját A-ból B-be. De ugye tudjuk, hogy ez a valóságban teljesen másképpen fest. Mivel az autó egy kényes műszer ezért nem mindegy, hogy állnak fel vele a szállító járműre.

Hogy rögzítik, mivel rögzítik, milyen a szállító jármű. Hogyan vezet a sofőr, hogy rakja le a járművet célba érkezés után. Fentieket átnézve ugye nem is olyan egyszerű a kérdésre válaszolni.

Melyik a legjobb autószállító?

Mindenkitől elvárható, hogy gondosan bánjon a más tulajdonával ez az autószállításról is elmondható. Odafigyelést és gondosságot kíván ahogy egy járművel fel és leállunk az autószállítóról. Pontosan és alaposan kell rögzíteni a szállítandó járművet.

Ügyelve rá, hogy a rögzítés miatt ne keletkezzen semmiféle sérülés a járművön a szállítás során. A szállítás alatt is úgy kell vezetni, hogy közben az ember észnél van. Értékes, nagy súlyú dolgot szállít, tehát nincs helye a vagánykodásnak.

Nálunk ezek a feltételek teljesülnek. Az autószállító egy normális felkészített autómentővel dolgozik, tehát nagy baj biztosan nem lesz.

Az autók szállítási költségeinek csökkentése

Íme néhány ötlet, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapja autószállításával kapcsolatban. Íme a legjobb tippjeink az alacsony autószállítási költségek biztosításához:

Foglaljon előre: Hagyjon elegendő időt az autószállítóknak, hogy ajánlatot tegyenek az Ön konkrét munkájára. Ha jó előre lefoglalja, alacsony áron a legjobb munkát kapja.

Nyílt autószállítás: A legtöbb ügyfél számára a nyitott járműszállítás az alapértelmezett szállítási lehetőség. Hacsak nem nagy értékű járművet mozgat, és szüksége van a zárt autószállítással járó extra védelemre, a nyitott szállító rendszer általában alacsonyabb autószállítási árakat eredményez.

Szállítás háztól házig: A háztól házig szolgáltatás olcsóbb, mintha valahol nyílt terepen kell felvenni az autót. A legegyszerűbb módja annak, hogy csökkentsék az autók szállítási költségeit, ha az autóját a tárolási helyén veteti fel és oda is kell vissza szállítani.

Ha bármilyen autómentés, járműszállítás, autószállítás munka adódik Önnél, kérjen árajánlatot elsőként tőlünk!