Szolgáltatásaink

autoszallitas-non-stopTréleres autó szállítás és autó mentés non-stop a fő profilunk. Tréler Budapest. Bármilyen helyről elszállítjuk járművét bármikor, 0-24-óráig, munkaszüneti napokon és ünnepnapokon is. Vállalunk autószállítást, autómentést, járműszállítást, motorszállítást. lakókocsi vontatás bárhonnan, külföldről is. Szállítunk kis méretű munkagépeket is, Bobcat stb, 2.4 tonnáig. Darus és csörlős járművel rendelkezünk. Megvannak az eszközeink hozzá, hogy végre tudjunk hajtani jármű mentést nehezen hozzáférhető helyekről is. Két főt tudunk magunkkal vinni az autómentő járműben, ha több fő szállítására van szükség, kívánságra meg tudjuk oldani azt is.

Ha autószállításra van szüksége, kérjen árajánlatot.

Az árajánlatba írja bele, hogy milyen járművet, mikor, honnan, és hova kell szállítani. Az emailre beérkezés után munkatársunk válaszol, személyre szabott árajánlatot ad. Ha sürgős, a fenti telefonszámon bármikor elérhet bennünket.  Célunk, hogy jó hírünk és olcsó áraink mindenkihez eljusson, aki ilyen jellegű szolgáltatásokat keres. Tisztában vagyunk vele, hogy hosszútávú hatékony működésünk feltétele, ügyfeleink elégedettsége szolgáltatásainkkal, és a kiváló minőségű munkavégzés. Számunkra mindegyik ügyfél, és minden munka egyformán fontos, nincs jobb vagy rosszabb megrendelés.

Minőségbiztosítási elveink között az udvarias és pontos kiszolgálás első helyen van. Ha meg szeretné cégünket bízni a profilunkba illeszkedő feladattal, kérem pontosan írja le, hogy honnan hova, milyen súlyú járműre melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, ezután kérjen árajánlatot, vagy hívja munkatársunkat a fent látható telefonszámon.