Szolgáltatásaink

autoszallitas-non-stopTréleres autó szállítás és autó mentés non-stop a fő profilunk. Tréler Budapest. Bármilyen helyről elszállítjuk járművét bármikor, 0-24-óráig, munkaszüneti napokon és ünnepnapokon is. Vállalunk autószállítást, autómentést, járműszállítást, motorszállítást. lakókocsi vontatás bárhonnan, külföldről is. Szállítunk kis méretű munkagépeket is, Bobcat stb, 2.4 tonnáig. Darus és csörlős járművel rendelkezünk. Megvannak az eszközeink hozzá, hogy végre tudjunk hajtani jármű mentést nehezen hozzáférhető helyekről is. Két főt tudunk magunkkal vinni az autómentő járműben, ha több fő szállítására van szükség, kívánságra meg tudjuk oldani azt is.

Ha autószállításra van szüksége, kérjen árajánlatot.

Az árajánlatba írja bele, hogy milyen járművet, mikor, honnan, és hova kell szállítani. Az emailre beérkezés után munkatársunk válaszol, személyre szabott árajánlatot ad. Ha sürgős, a fenti telefonszámon bármikor elérhet bennünket.  Célunk, hogy jó hírünk és olcsó áraink mindenkihez eljusson, aki ilyen jellegű szolgáltatásokat keres. Tisztában vagyunk vele, hogy hosszútávú hatékony működésünk feltétele, ügyfeleink elégedettsége szolgáltatásainkkal, és a kiváló minőségű munkavégzés. Számunkra mindegyik ügyfél, és minden munka egyformán fontos, nincs jobb vagy rosszabb megrendelés.

Minőségbiztosítási elveink között az udvarias és pontos kiszolgálás első helyen van. Ha meg szeretné cégünket bízni a profilunkba illeszkedő feladattal, kérem pontosan írja le, hogy honnan hova, milyen súlyú járműre melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, ezután kérjen árajánlatot, vagy hívja munkatársunkat a fent látható telefonszámon.

Az autók szállítási költségeit befolyásoló tényezők

A legjobb módja annak, hogy megtudja, mennyibe kerülhet a jármű szállítása, ha összehasonlítja online több autószállítási szolgáltatótól származó autószállítási árajánlatokat. A fuvarozók általában a következő tényezőket veszik figyelembe az autószállítási árajánlatok kiszámításakor:

Járműtípus: A terepjárók és kisteherautók szállítása drágább, mint a szedánok és más kisebb autók. A jármű mérete jelentős az autófuvarozók számára az autószállítási szolgáltatások díjainak kiszámítása során.

Jármű állapota: Az üzemképtelen járművek szállítási költsége magasabb, mivel az autószállítók nehezebben tudják fel és lerakni az üzemképtelen járműveket.

Felvételi és leadási helyek: A terminálok közötti szállítás során az autót központi helyeken veszik fel és adják le. Ez az egyik legolcsóbb módja az autók szállításának a háztól-házig szolgáltatáshoz képest, ahol járműve meghatározott címek között mozog.

Üzemanyag árak: Ha az üzemanyag árak jelenleg magasak, számítson arra, hogy az autó szállítása is többe kerül. A járműszállítás során jelentős költség az üzemanyag.

Szállítási távolság: Valószínűleg magasabb autószállítási költséget kell fizetnie az országhatárokon átnyúló szállítások esetén, például Franciaországból Magyarországra. A kilométerenként ár azonban általában alacsonyabb lesz ezeken a távolsági útvonalakon. Általánosságban elmondható, hogyha egyhuzamban nagy távolságot kell megtenni az olcsóbb, mint a kevés rövid távok.

Szállítás típusa: A jármű szállítása nyitott autószállítóban olcsóbb, mint egy zárt pótkocsi használata. A nyílt autós szállítás az elterjedtebb módszer, de a luxus- és klasszikus autók tulajdonosai gyakran zárt szállítást kérnek, mivel extra védelmet nyújtanak a közúti veszélyek és a rossz időjárás ellen. Tudni kell, hogy a zárt autószállítók az esetek nagy részében sokkal drágábbak.

Évszak: Az autószállítási ágazatban jellemzően januárban és a nyári hónapokban tapasztalható a legnagyobb kereslet. A jármű szállításának időpontja kulcsszerepet játszik az autószállítás általános árának meghatározásában.

Melyek a legjobb autószállító cégek?

Nagy általánosságban az a legjobb autószállító cég amelyik a legolcsóbban elviszi autóját A-ból B-be. De ugye tudjuk, hogy ez a valóságban teljesen másképpen fest. Mivel az autó egy kényes műszer ezért nem mindegy, hogy állnak fel vele a szállító járműre, hogy rögzítik, mivel rögzítik, milyen a szállító jármű, hogyan vezet a sofőr, hogy rakja le a járművet célba érkezés után. Fentieket átnézve ugye nem is olyan egyszerű a kérdésre válaszolni, hogy melyik a legjobb autószállító? Mindenkitől elvárható, hogy gondosan bánjon a más tulajdonával ez az autószállításról is elmondható. Odafigyelést és gondosságot kíván ahogy egy járművel fel és leállunk az autószállítóról. Pontosan és alaposan kell rögzíteni a szállítandó járművet, ügyelve rá, hogy a rögzítés miatt ne keletkezzen semmiféle sérülés a járművön a szállítás során. A szállítás alatt is úgy kell vezetni, hogy közben az ember tudatában van, hogy értékes, nagy súlyú dolgot szállít, tehát nincs helye a vagánykodásnak. Ha ezek a feltételek teljesülnek, és az autószállító egy normális felkészített autómentővel dolgozik, akkor nagy baj nem lesz.

Mennyi egy autó átlagos szállítási költsége?

Egy autó átlagos szállítási költsége 50e és 500e Ft között mozog, bár a költségek ezen a tartományon kívül, belül is eltérhetnek. A kilométerenként költségek mellett a szállításért fizetett összeg a választott lehetőségektől, a piaci tényezőktől és egyebektől is függ.

Szállítási árak, autószállítás, autómentés

Nyilván más árak vannak, ha valaki napokkal előre lefoglal egy autószállítás időpontot, mintha az éjszaka közepén felhív vidékről, hogy lerobbant az autóval és segítséget kér.

Autómentő árak. Ez a napszaktól, a balesetes autó méreteitől, szállíthatóságától, és a távolságtól is függ. Az autómentés sokkal drágább, mint egy sima autószállítás, de ez érthető, mivel a sofőrnek is van családja, pihenőideje, hobbija, kiadásai. Ezért a legegyszerűbb, ha kérünk egy azonnali árajánlatot, amelynek elfogadása esetén azonnal elindul a sofőr menteni.

Autószállítás szolgáltatások. A szolgáltatások széles skálája elengedhetetlen az ügyfelek eltérő igényeinek kielégítéséhez. Figyelembe vesszük az elérhető szolgáltatások típusait, a biztosítási fedezetet, valamint az átvételi és leadási dátumok garantálásának lehetőségét. Azt is mérlegeljük, hogy egy autószállító cég azonnal tud velünk foglalkozni, vagy csak hetek múlva ad időpontot.

Ha autószállító céget keres, vegye fel velünk a kapcsolatot. hívjon a fenti telefonszámon.