Tréleres autószállítás árak

Tréleres autószállítás árak Budapesten és országosan. Mennyibe kerül a tréleres autószállítás? Autószállítás olcsón Budapesten és Magyarországon. Külföldi autószállítást szeretne? Kérjen árajánlatot. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az autószállítás, autómentés szakterületén. Korszerű minden kihívásnak megfelelő járműszállító eszközökkel rendelkezünk, autómentő, tréleres autószállító, és csúszó platós járműszállító is van.

Tréleres autószállítás áraink 10.000Ft-tól illetve 200Ft / km-től kezdődnek.

Mi minden tréleres szállításra egyedi árajánlatot adunk, a távolság és az elvégzendő munka függvényében. az alábbiakban elolvashatja, hogy milyen szempontok alapján.

A nap 24 órájában elérhet bennünket, csak hívjon telefonon, vagy kérjen pontos árajánlatot.

Szolgáltatásaink:

 • Autómentés,
 • autómentő,
 • autószállítás,
 • tréleres autómentés,
 • Tréleres autószállítás,
 • teherautó mentés,
 • teherautó szállítás, teherautó vontatás.
 • Furgon szállítás,
 • dobozos kisteherautó szállítás,
 • Motor mentés, motor szállítás,
 • Lakókocsi mentés, lakókocsi szállítás, lakóbusz mentés, lakóbusz szállítás.
 • Motormentés, motor szállítás,
 • Munkagép szállítás, bobcat szállítás, kotrógép szállítás, egyéb kisgép szállítás.

Budapest és Pest megyei viszonylatban dolgozunk leggyakrabban, de Magyarországon is bárhova elmegyünk autót menteni, szállítani. Magas fokú szakmai tapasztalat, két évtizedes autómentős szakmai tapasztalat. Autószállítás háztól-házig, és vissza?  Át kellene szállítani egy gépjárművet egy másik helyszínre?  El kellene szállítani az autót a vásárlás helyéről az autószerelőhöz?

Hívjon minket, kérjen árajánlatot, válasszon bennünket!

Mivel rakomány, tréler és jármű biztosítással rendelkezünk, ezért az általunk szállított járművek is biztosítva vannak. Egyedi szolgáltatásunk, hogy kívánságra járművét elszállítjuk a szerelőhöz, és javítás után visszaszállítjuk a megadott helyszínre. Egész Magyarország területén vállalunk autószállítást, járműszállítást, autómentést, teherautó mentést.

Hogyan tudok árajánlatot kérni?

A legegyszerűbb, ha felhív bennünket a fejlécben látható telefonszámon kattintással. Árajánlatot kérhet úgy is, ha kitölti az árajánlat kérő űrlapot, amelyben leírja, hogy:

Milyen járművet, mikor, honnan, és hova szeretne elszállíttatni. Szállítható, mozgatható állapotban van-e a jármű, vagy elő kell készíteni, mert karambolos, kiszakadt a kereke, vagy árokba csúszott?

Ha az összes fontos körülmény ismerjük, akkor tudunk korrekt árajánlatot adni a szállításra.

Külföldről is vállalunk használt autó szállítást, mentést. Szeretne külföldön használt autót vásárolni? Segítünk hazaszállítani. Kinézte álmai autóját, de túl messze van? Esetleg nem lehet a járművet előzetes szerelés, javítás nélkül biztonságosan a saját kerekein elhozni, hanem szállítani kell? Autószállító járműveink segítségével most kedvező áron hazaszállítjuk a kiválasztott járművet. Autószállítás Németországból, Ausztriából, Franciaországból, stb. EU-s tagállamokból vám- mentesen lehet behozni autót.

Amennyiben Ön szeretne EU-s, vagy EU-n kívüli államból autót behozni, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a legjobb árajánlatot elkészíthessük.

Sajnos az autómentő szakmát is elérte jellemzően a trend. Aki vesz egy utánfutót, és feláll rá egy személyautóval az már autómentőnek képzeli magát.. Pedig ennél jóval több tudás és sok ezer megtett kilométer, sokféle jármű, illetve napszak és időjárási viszony teszi az autómentőst autómentőssé. Ez is egy szakma, az autószállítás még inkább, hiszen egy sokmilliós autó szállítása, megóvása komoly szakértelmet igényel.

Autószállítás szolgáltatásaink

Ha több szolgáltatást rendel meg egyszerre, akkor árajánlatot a munka részleteinek a megbeszélése után tudunk adni. Árajánlat kérő űrlapunkon kérem pontosan írja le, hogy milyen szolgáltatásokat szeretne igénybe venni, mikor és hol. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az autószállítás és az autómentés terén.

Európa teljes területéről és területére vállalunk autószállítást a lehető legrövidebb határidőn belül.

Autómentő, autószállító járműveink és a mentéshez szükséges minden eszköz az európai követelményeknek megfelelnek  Árajánlat kérésre sürgősségtől függően, de legkésőbb 24-órán belül válaszolunk.

További információk

 • Autó szállítási költségeAutó szállítási költsége Mennyibe kerül egy autót elszállítani? Mennyibe kerül az autómentő? Mennyibe kerül az autószállítás? Százszor hallott kérdések, megpróbálom pontosan megfogalmazni a válaszokat. A legjobb […]
 • Autószállítás külföldrőlAutószállítás külföldről Mennyibe kerül egy autó szállítása külföldről? Átlagosan egy autó szállítása függ a szállító jármű fogyasztásától, típusától, de általában 180Ft/km ártól indul a külföldi autószállítás […]
 • Tréleres szállításTréleres szállítás Tréleres autószállítás legolcsóbban, akciós árakon! Autószállítás trélerrel verhetetlen árakon, gyűjtőfuvarozás, használt autó szállítás külföldről. Elhozzuk olcsón autóját külföldről! […]
 • Évszakoknak megfelelő vezetés és közlekedésbiztonságÉvszakoknak megfelelő vezetés és közlekedésbiztonság Mennyi utat tesz meg egy jármű a reakcióidő alatt? Optimális esetben az ember átlagos reakcióideje 1 másodperc, ami a teljes fékhatás kialakulása és az észlelés közt eltelt […]
 • AutómentőAutómentő Autómentő 0-24 óráig non stop, a hét bármely napján, munkaszüneti és ünnepnapokon is bármikor, ügyeletes munkatársunk fogadja hívását. Autómentő Budapesten, és vidéken, valamint az Európai […]