Teherautó szállítás

Teherautó szállítás, teherautó mentés Budapesten és országosan éjjel nappal, non-stop 3.5t-ig. Hívjon ha teherautót kell szállítani, gyorsan, szakszerűen. bennünket bármikor hívhat, hiszen az év 365 napján dolgozunk hétvégén is. Ha leállt a teherautója esetleg balesetet szenvedett hívjon és segítünk. Teherautó mentés Budapesten, Pest megyében és országosan is. Szállítunk furgont, lakóbuszt, kisbuszt munkagépet is. Konténerek, nagy méretű felépítmények szállítása egyszeri vagy rendszeresen. Teherautó tréler, teherautó trélerezés.

 • Teherautó szállítás 0-24 teherautó mentő,
 • lakókocsi szállítás, lakókocsi felépítmény szállítás telekre stb.
 • Lakóbusz szállítás, lakóautó szállítás.
 • Lakókocsi vontatás, trélerezés.
 • Busz szállítás,
 • Dobozos, ponyvás teherautó szállítás,
 • kisteherautó szállítás,
 • Olcsó autószállítás árak.
 • Biztosítás, garancia, referenciák.

Teherautó szállítás, vontatás 10e Ft-tól, kérjen árajánlatot. Hívjon a fenti telefonszámon, és mondja el, hogy milyen teherautó hova és mikor kell szállítani, és árajánlatot adunk a munkára. Professzionális autószállítás és teherautó szállítás.

teherauto-mentes

Nem csak az országban szállítunk járműveket hanem az európai unión belül bárhova, bárhonnan.

Szeretnénk tiszta, világos és kiszámolható, korrekt árú szolgáltatásokkal jelen lenni  a piacon. Cégünk mottója, hogy az elégedett visszatérő ügyfelek hozzák a következő megrendelést, ezért mindent megteszünk, hogy ügyfeleink kedvező véleménnyel legyenek szolgáltatásainkról, és legközelebb is minket válasszanak. Egyedi szolgáltatásunk, hogy kívánságra járművét elszállítjuk a szerelőhöz, és javítás után visszaszállítjuk a megadott helyszínre. Bármilyen problémával, kérdéssel kapcsolatban keressenek meg bennünket a megadott elérhetőségeinken.

teherauto-szallitas-budapest

Ha több szolgáltatást rendel meg egyszerre, akkor árajánlatot a munka részleteinek a megbeszélése után tudunk adni. Árajánlat kérésre sürgősségtől függően, de legkésőbb 24-órán belül válaszolunk. Árajánlat kérő űrlapunkon kérem pontosan írja le, hogy milyen szolgáltatásokat szeretne igénybe venni, mikor és hol.

Ha tehát külföldről vásárol teherautót és haza kell szállítani azt is tudjuk vállalni, kérjen rá árajánlatot.

Mivel régóta szállítunk járműveket Magyarországon és Európában ezért jó helyismerettel rendelkezünk, a legrövidebb és így a legolcsóbb útvonalon szállítunk, nem kerülünk, nincs trükközés, csak kedvező árú autószállítás és vidám visszatérő ügyfelek.

A megbeszéltek szerint precíz, pontos munkavégzés, megbízható szolgáltatások nyújtása. Mi mindent megteszünk ügyfeleink elégedettsége érdekében.

Ha teherautót vagy más járművet szeretne szállíttatni, hívjon bennünket vagy kérjen árajánlatot.

 

További információk

 • Autószállítás képekAutószállítás képek Néhány fénykép az általunk szállított járművekről:
 • Évszakoknak megfelelő vezetés és közlekedésbiztonságÉvszakoknak megfelelő vezetés és közlekedésbiztonság Mennyi utat tesz meg egy jármű a reakcióidő alatt? Optimális esetben az ember átlagos reakcióideje 1 másodperc, ami a teljes fékhatás kialakulása és az észlelés közt eltelt […]
 • AutómentőAutómentő Autómentő 0-24 óráig non stop, a hét bármely napján, munkaszüneti és ünnepnapokon is bármikor, ügyeletes munkatársunk fogadja hívását. Autómentő Budapesten, és vidéken, valamint az Európai […]
 • AutószállításAutószállítás Autószállítás Budapest, Pest megye területén olcsón, azonnal. Autószállításra van szüksége? El kellene szállítani az autót a vásárlás helyéről az autószerelőhöz? Át kellene szállítani egy […]
 • Budapest trélerBudapest tréler Autószállítás, Budapest tréler autószállító olcsó, kedvező ár. Válasszon bennünket ha autószállítót keres. Autómentés korszerű minden szükséges technológiával felszerelt autómentővel. […]