Használt autó szállítás külföldről

autoszallitasMég mindig megéri a használt autót behozni külföldről. Kicsit olcsóbban tudunk vásárolni, főleg ha enyhén sérült autót találunk másrészt, ezek a (Svájci, Német, Osztrák, stb.) autók felszereltebbek, mint az itthoni járművek. Ezen kívül jobban szervizeltek mivel ezekben az országokban nem probléma egy családnak kifizetni a szerelés díját.

Autószállítás Németországból, Ausztriából, Franciaországból, stb. EU-s tagállamokból vám- mentesen lehet behozni autót. Amennyiben Ön szeretne EU-s, vagy EU-n kívüli államból autót behozni,vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a legjobb árajánlatot elkészíthessük.

Regisztrációs adó: Aki először helyezi forgalomba járművét Magyarországon annak regisztrációs adót kell fizetnie, ennek mértéke függ az autó korától, besorolásától, első forgalomba helyezésének idejétől.

Mennyi idős autót hozhat be?: 2007-ota nincs korlátozás EU-s tagállamból behozott járművek korára vonatkozóan

Nagy tapasztalattal rendelkezünk az autószállítás és az autómentés terén. Európa teljes területéről és területére vállalunk autószállítást a lehető legrövidebb határidőn belül. Autómentő, autószállító járműveink és a mentéshez szükséges minden eszköz az európai követelményeknek megfelelnek. Korszerűen felszereltek, hogy az Ön gépkocsiját, motorját, lakókocsiját a legbiztonságosabb körülmények között szállíthassuk a kívánt helyszínre.