Bemutatkozunk

Autószállítás non-stop, éjjel nappal, munkaszüneti és ünnepnapokon is bármikor! Nagy tapasztalattal rendelkezünk autó és személyszállítás területén. Egyéni vállalkozóként kezdtük a munkát a hazai utakon, áru és személyszállítással foglalkoztunk. Mivel gyakran kértek meg autó vontatás, autószállítás munkára is, ezért egy új céget hoztunk létre. Így egyesítettük erőforrásainkat, gépjárműveinket, hogy kiváló minőségben, és olcsón végezhessünk autószállítást, autómentést. Cégünk feladatul tűzte ki maga elé, hogy magas minőségű szolgáltatásokat nyújthassunk a legkedvezőbb áron.

Ha olcsó autószállítást keres, megtalálta.

Kiváló műszaki tapasztalatokkal rendelkezünk, problémás esetekben is megtaláljuk a megfelelő megoldást. Bármikor állunk ügyfeleink rendelkezésére, az év összes napján, 24-órába dolgozunk, ügyeletes munkatársunk a feltüntetett telefonszámon várja hívását. Az autószállító autóban +2 főt is el tudunk vinni, ha esetleg több személyt kell szállítani, arra is találunk megoldást. Rakomány biztosítással rendelkezünk, a gépjárművek, autók szállítás közben is biztosítva vannak. Gyors és precíz munkavégzés jellemzi cégünket, várjuk hívását, vagy kérjen tőlünk árajánlatot a Kapcsolat menüpontnál.

Átlagos autó szállítási költsége

Nagy általánosságban az emberek jelentős része szívesebben fizetne valamennyivel többet akkor, ha teljes biztonságban tudja autóját a szállítás során. Egy személyautó a mai világban jelentős értéket képvisel, tehát ezt az értéket a tulajdonosa szeretné biztonságban tudni. Éppen ezért a nagyon balkáni munkavégzés leáldozóban van, minden autószállító érdeke, hogy normálisan felkészített autómentőkkel jó munkát végezzen elégedett ügyfeleknek.

Mennyibe kerül egy autó szállítása?

Az árak mindig személyre szabottak, és nagyon változóak, az Ön járműszállítási igényeitől függően. Az autók szállítási költségei 200Ft/km, 50e Ft és körülbelül 500e Ft között mozognak, néha még ennél is több.

Mennyibe kerül egy autó szállítása külföldről? Átlagosan egy autó szállítása függ a szállító jármű fogyasztásától, típusától, de általában 200Ft/km ártól indul a külföldi autószállítás ára. Ahhoz, hogy olcsó autószállítási árakat kaphasson, mindenképpen foglaljon szállító járművet időben, válasszon nyitott autószállítást, és lehetőség szerint vegye igénybe a kedvező szállítási lehetőséget, ha ilyesmit kínálnak. Ha például valaki kivisz Németországba egy autót, akkor olcsóbban hozza haza az önét, mintha üresen megy ki és autóval jön vissza.

Az autók szállítási költségeit gyakran Ft/km határozzák meg és nincs egyéb költség.

Minél rövidebb a távolság, annál többet kell fizetnie járműve szállításáért. A jármű nagy távolságra történő szállítása alacsonyabb kilométer költséget eredményez, de összességében megnövekszik a költség.

Az autó szállítási költsége nem egyetlen fix ár, mivel az autó szállítási költségeit több tényező befolyásolja, és gyakran ajánlattételi eljárással határozzák meg. Bár közvetlenül egy autószállítótól kaphat automatikus online szállítási árajánlatot, nem mindig ez lesz a fizetett végső ár. Miután úgy dönt, hogy több szolgáltatótól kér árajánlatot, át kell ezeket alaposan nézni és a végén nem lesz könnyű kiválasztani azt, akiben megbízik.

Csapatunk több órát töltött az autók szállítási költségeinek a vizsgálatával és az első 10 céget vizsgáltuk meg az autószállítási tevékenységek tekintetében annak érdekében, hogy a legfrissebb információkat közöljük. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogy milyen tételekből áll az autószállítás költsége.

Több szolgáltató van amelyik felszámol kiállási díjat, fel és lerakodást, óradíjat, illetve rakodási költséget. ha tehát nagyon alacsonynak tűnik a szállítási díj km/ár akkor célszerű megnézni, hogy ez bruttó vagy nettó és adódik-e hozzá egyéb költség.

Autószállítási faktor

A jármű mérete, az autó magassága, hossza és tömege egyaránt befolyásolhatja a szállítási költségeket. A hasmagasság is befolyásolhatja a költségeket, mivel az ültetett vagy alacsony hasmagasságú autók szállítása drágább, mivel nehezebb kezelni őket és nagy odafigyelést igényel a fel és leállás a szállító járműről.

A jármű állapota. Ha járműve önállóan tud fékezni, kormányozni és gurulni, akkor a szállítása olcsóbb lesz. Az üzemképtelen járművek szállítása többe kerül. Egyes járművekhez speciális darus autómentőre lehet szükség.

Mennyi egy autó átlagos szállítási költsége?

Egy autó átlagos szállítási költsége 50e és 500e Ft között mozog, bár a költségek ezen a tartományon kívül, belül is eltérhetnek. A kilométerenként költségek mellett a szállításért fizetett összeg a választott lehetőségektől, a piaci tényezőktől és egyebektől is függ.

Szállítási árak, autószállítás, autómentés

Nyilván más árak vannak, ha valaki napokkal előre lefoglal egy autószállítás időpontot, mintha az éjszaka közepén felhív vidékről, hogy lerobbant az autóval és segítséget kér.

Autómentő árak. Ez a napszaktól, a balesetes autó méreteitől, szállíthatóságától, és a távolságtól is függ. Az autómentés sokkal drágább, mint egy sima autószállítás, de ez érthető, mivel a sofőrnek is van családja, pihenőideje, hobbija, kiadásai. Ezért a legegyszerűbb, ha kérünk egy azonnali árajánlatot, amelynek elfogadása esetén azonnal elindul a sofőr menteni.

Autószállítás szolgáltatások. A szolgáltatások széles skálája elengedhetetlen az ügyfelek eltérő igényeinek kielégítéséhez. Figyelembe vesszük az elérhető szolgáltatások típusait, a biztosítási fedezetet, valamint az átvételi és leadási dátumok garantálásának lehetőségét. Azt is mérlegeljük, hogy egy autószállító cég azonnal tud velünk foglalkozni, vagy csak hetek múlva ad időpontot.

Autómentő ügyfélszolgálat. Az autószállító cégek által nyújtott ügyfélszolgálat és gondoskodás szintje fontos szempont. Ha felveszik a telefont az éjszaka közepén, és szóba állnak velünk, ha autómentésre van szükségünk hajnalban az nagyon megnyugtató. Sok vállalkozó csak ígéri a 0-24-órás autómentést, illetve a folyamatos rendelkezésre állást, ha hívjuk őket és ki van kapcsolva a telefon akkor nem fognak tudni segíteni sajnos.

Ajánlások. Ha egy vállalkozót, vagy egy céget sokan ajánlanak, akkor azzal nem nagyon lövünk mellé, mi is kitesszük azokat az ügyfeleinket, akik szeretnek bennünket és elégedettek a szolgáltatásainkkal. Természetesen vannak olyanok is, akiknek soha semmi nem elég jó, nem elég olcsó, nekik nehéz a kedvükben járni. De összességében az ügyfél elégedettség fontos szempont mindenkinek. Cégünknek sok visszatérő ügyfele van, akik szeretik, ha olcsón jót kapnak.

Zárt autószállítás költsége

A zárt autószállításhoz speciális kamion vagy zárt oldalfalú, ponyvás vagy dobozos autószállító szükséges, tehát olyan vállalkozóval kell felvenni a kapcsolatot, aki rendelkezik ilyen járművel.

Nyílt autószállítás költsége

A nyílt autószállítók szállítási költsége 200Ft/ km indul és a szolgáltatások, a távolság, a szállítandó jármű, illetve a szállító jármű befolyásolja. Ha a szállítónak van speciális felelősségbiztosítása, felszerelése, daruja stb. akkor ezek a költségek növekedhetnek, cserébe olyan szolgáltatásokat tud vállalni, amit más nem. (például daruval kihúzza az árokból a személyautót)