Autószállítás Budapest

Autószállítás Budapest kerületeiben és Magyarország területén 0-24. Korszerű minden igényt kielégítő autómentő, autószállító tréler, modern autómentővel állunk lakossági és céges ügyfeleink rendelkezésére. Használt autó szállítás külföldről. Hívjon, ha trélerre van szüksége, lerobbant, leállt az autója és gondoskodni kell az elszállításáról. Nem csak Budapesti, hanem külföldi autószállítás esetén is számíthat ránk.

Autószállítás éjjel nappal, 0-24-óráig!

Szolgáltatásainkat egész évben a hát minden napján igénybe vehetik, éjjel nappal. Non-Stop autómentés, bátran hívhat hajnalban is. Minőségbiztosítási rendszerünk segítségével igyekszünk minden munkát kiváló minőségben elvégezni. Kérjük olvassa el ügyfeleink visszajelzéseit, és ha Ön is elégedett szolgáltatásainkkal, akkor értékelje munkánkat.

Mennyibe kerül egy autó szállítása?

Az autók szállítási költségei 200Ft/km-től, 50e Ft és körülbelül 500e Ft között mozognak, néha még ennél is több. De ezek az árak mindig személyre szabottak, és nagyon változóak, az Ön járműszállítási igényeitől függően.

Mennyibe kerül az autószállítás külföldről?

Az autószállítás külföldről való költsége több tényezőtől függ, mint például az autó típusa, a küldő és a címzett országa, a távolság, a szállítási mód, valamint az aktuális piaci feltételek. Mivel a piaci feltételek idővel változhatnak, a legjobb, ha közvetlenül érdeklődik cégünknél, hogy pontos árajánlatot kaphasson.

Általánosságban az autószállítás költsége tartalmazhatja az autó fuvarozását, a biztosítást, a dokumentáció kezelését és az import- vagy vámkezelést. A távolság is jelentős tényező, mivel a hosszabb szállítási utak általában magasabb költségekkel járnak.

Az autószállítás költségeit általában az autó méretére, súlyára és a szállítási módra alapozzák. Például a tengeri szállítás általában olcsóbb lehet, mint a légi szállítás, de hosszabb időt vehet igénybe.

Az autószállítási költségek csak az autó fuvarozását foglalják magukban, és más költségeket, például az export- és importdíjakat, az adókat, a vámokat, az engedélyeket és az esetleges jármű átírását nem tartalmazzák. Ezért javasolt, hogy alaposan tájékozódjon a specifikus költségekről és előírásokról a kiválasztott országban.

Autószállítás, használt autó szállítás kereskedésből, kisbusz szállítás, autómentés.

Éjjel nappal 0-24-óráig igénybe vehető szolgáltatásokkal rendelkezünk, amely bárki számára elérhető árazás.

Nem csak hagyományos jármű szállításban vagyunk otthon, hanem a nagy értékű luxusautó, sportkocsi szállítást is szívesen vállaljuk.

Autót szeretne szállíttatni? Segítünk! Lakókocsit kell szállítani? Hívjon bennünket. Önnek csak árajánlatot kell kérnie, a többit bízza ránk. Non-Stop szolgáltatásaink Budapesten és országszerte végzünk jármű szállítás, nagy gyakorlattal, évtizedes járműszállító múlttal.

Járműszállítás szolgáltatásaink

 • Autószállítás Németországból, Ausztriából.
 • Lakókocsi szállítás.
 • Autómentés.
 • Autószállítás Budapest.
 • Motor szállítás, sportmotor.
 • Országos szintű autómentés, autó szállítás.
 • Tréleres.
 • Olcsó autószállítás.
 • Sportautó szállítás.
 • Új autó szállítás kiállításra, autószalonba.
 • Ültetett alacsony hasmagasságú autó trélerezése.
 • Tréleres autószállítás.
 • Céges szerződés, cégek járműveinek a mentése, szállítása éjjel nappal.
 • Endúró szállítása.
 • Budapest tréler.
 • Autópálya mentés.
 • Teherautó szállítás
 • Olcsó autószállítás árak.
 • Autószállítás Írországból.

Nincs lehetetlen bármilyen kéréssel, kívánsággal megkereshetnek bennünket, illetve árajánlatot kérhetnek. Munkánkat az autószállítás szabályai szerint végezzük. Minden járműnél biztonságos rögzítési és szállítási szabályokat alkalmazunk. Ügyfeleink idáig meg voltak elégedve szolgáltatásaink színvonalával. Ezért jármű parkunkat folyamatosan bővítjük, és eleget tudunk tenni a kéréseknek akkor is ha egy kisteherautót kell szállítani, de akkor is, ha egy nagyobb munkagépet.

Teherautó, munkagép szállítás

Építőipari cégeknek is vállalunk gépszállítást, kisgép szállítást. Bobcat, emelő targonca, targonca szállítás alkalmi vagy rendszeres jelleggel. Szerződés kötés esetén még kedvezőbb szállítás árak.

Nincsenek apró betűs részek, minden járműszállításra egyedi árat adunk. Fix, korrekt árazás Budapesten és országszerte, kedvezményes tarifák. Autószállítás akció folyamatosan!

Külföldi autószállító fuvarokat elsősorban trélerrel végzünk. Kiváló minőségű autószállító trélerrel dolgozunk, amely segítségével alacsony áron tudunk jó minőségű szolgáltatást biztosítani. Szállító járműveink kialakítása miatt bármilyen járművet el tudunk szállítani bárhova. Szállítunk autót Németországból, innen elsősorban használt autók szállítását vállaljuk, Ausztria is gyakori úti cél. Külön árajánlat kérés esetén Angliából és Franciaországból is szállítunk járművet, vegye fel velünk a kapcsolatot árajánlat kérő űrlapunkon keresztül.

Ha árajánlatot kér ügyfelünk valamelyik szolgáltatásunkra, legyen szó autószállításról vagy motorszállításról, vagy bármelyik a Szolgáltatásaink menüpontban található ajánlatról, akkor vegye fel a kapcsolatot velünk. Kérhet árajánlatot a fenti telefonszámra kattintva, vagy e-mailben a Kapcsolat menüben található adatlap kitöltésével.

Az autók szállítási költségeit gyakran Ft/km határozzák meg és nincs egyéb költség.

Minél rövidebb a távolság, annál többet kell fizetnie járműve szállításáért. A jármű nagy távolságra történő szállítása alacsonyabb kilométer költséget eredményez, de összességében megnövekszik a költség.

Az autó szállítási költsége nem egyetlen fix ár, mivel az autó szállítási költségeit több tényező befolyásolja, és gyakran ajánlattételi eljárással határozzák meg. Bár közvetlenül egy autószállítótól kaphat automatikus online szállítási árajánlatot, nem mindig ez lesz a fizetett végső ár. Miután úgy dönt, hogy több szolgáltatótól kér árajánlatot, át kell ezeket alaposan nézni és a végén nem lesz könnyű kiválasztani azt, akiben megbízik.

Csapatunk több órát töltött az autók szállítási költségeinek a vizsgálatával és az első 10 céget vizsgáltuk meg az autószállítási tevékenységek tekintetében annak érdekében, hogy a legfrissebb információkat közöljük. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogy milyen tételekből áll az autószállítás költsége.

Több szolgáltató van amelyik felszámol kiállási díjat, fel és lerakodást, óradíjat illetve rakodási költséget. ha tehát nagyon alacsonynak tűnik a szállítási díj km/ár akkor célszerű megnézni, hogy ez bruttó vagy nettó és adódik-e hozzá egyéb költség.

Nálunk a bizalom szempontjából a legjobb megoldást választjuk, elmondja az ügyfél, hogy mit szeretne mi pedig adunk egy fix árajánlatot a kért szolgáltatásokra.

Ha beérkezett az árajánlat kérés, akkor hamarosan megküldjük kedvező árajánlatunkat.

Ha árajánlatot kér ügyfelünk autószállításra, autómentésre akkor kérjük minden lényeges információt írjon bele, mikor milyen járművet honnan, hova kell szállítani. A különleges körülmények is számítanak, például borult, karambolos autót kell talpra állítani, vagy árokból kell kihúzni a járművet, ez szükséges, hogy a mentéshez a felszereléssel fel tudjuk készülni.

További információk

 • Tíz praktikus tanács külföldi autóvásárláshozTíz praktikus tanács külföldi autóvásárláshoz Ha külföldről vásárolt autóját szeretné hazaszállíttatni, ránk számíthat. Olcsó autószállítás külföldről, 100Ft/km-től kérjen árajánlatot munkatársunktól. Praktikus tanácsok külföldi […]
 • Használt autó szállítás OlaszországbólHasznált autó szállítás Olaszországból Gyakran szállítjuk haza tréler vagy autómentő segítségével Olaszországból a frissen megvásárolt autót. Itthon azután a szervizben átnézik, felkészítik, és így bátran használható hosszú […]
 • Budapest trélerBudapest tréler Autószállítás, Budapest tréler autószállító olcsó, kedvező áron. Válasszon bennünket ha autószállítót keres. Budapest és Pest megyei viszonylatban dolgozunk első sorban de országosan is […]
 • Évszakoknak megfelelő vezetés és közlekedésbiztonságÉvszakoknak megfelelő vezetés és közlekedésbiztonság Fontos, hogy az évszakoknak valamint az útviszonyoknak  megfelelően vezessünk, hogy ne legyen szükség autómentésre. Mennyi utat tesz meg egy jármű a reakcióidő alatt? Optimális esetben az […]