Budapest tréler

Autószállítás, Budapest tréler autószállító olcsó, kedvező ár. Válasszon bennünket ha autószállítót keres. Autómentés korszerű minden szükséges technológiával felszerelt autómentővel. Budapest és Pest megyei viszonylatban dolgozunk első sorban de országosan is bárhova elmegyünk autót menteni, szállítani. Magas fokú szakmai tapasztalat, évtizedes autómentős múlt. Kérem olvassa el ügyfeleink visszajelzéseit a munkánkról.

A tréleres szállítás előnyei

Az autómentő tréler kifejezetten arra van kitalálva, hogy autót vagy autókat szállítsunk vele. A jogszabályok szigorodásával egyre inkább előtérbe kerül a rakomány és a szállító, vontató autómentő önsúlyának a kérdése. Trükközni nem nagyon lehet a Magyar utakon, hamar lekapcsolják a szabálytalankodó autószállítót.

Az autószállítás elsősorban úgy rentábilis ha egy kanyarral minél több járművet el tud szállítani valaki. Ez a jármű mennyiség függ a vontató járműtől, a vontatmány súlyától, a sofőr felkészültségétől, és a vonatkozó érvényben lévő jogszabályoktól. Tehát egyszerre már nem nagyon lehet 4-5 járművet szállítani csak megfelelően felépített vontató járművel és sofőrrel. A vontatmányok hangsúlya elsős sorban a korszerű vontató járműre vonatkozik, amelynek nagy a teljesítménye és önsúlya, ugyanakkor keveset fogyaszt és erős. A vontatmány, vagy tréler viszont legyen korszerű, strapabíró, nagy és erős illetve könnyű. Látható, hogy az igényeket nem könnyű kielégíteni, de nem is lehetetlen.

Milyen a jó autószállító tréler?

A trélernek  mindenképpen alumíniumból kell lennie, hogy könnyű legyen, ugyanakkor erősnek is kell lennie, de ezt a rácsszerkezet és a masszív felépítmény biztosítja. Vannak egészen okos fejlesztésű alumínium trélerek is, amelyek leereszthetők a talajszintre. Majd rádiókapcsolatos távirányítóval és egy csörlő segítségével fel lehet rájuk húzni szinte bármilyen járművet. A rádiókapcsolat, vagy távirányító azért kiváló megoldás, mert így a sofőr egyszerre tudja egyedül felhúzni a járművet a platóra, miközben a kormányt is tudja forgatni ha kell.

A korszerű autómentő platón, és alumínium tréleren is vannak különleges rögzítési lehetőségek. A megfelelő rögzítés azért nagyon fontos a járműveknél, mert sokat mozognak előre -hátra útközben illetve az oldalra való kilengés is jelentős. A nem megfelelő rögzítés egyik jele ha az autó elmozdul, illetve mozog a platón. Ez nem jó és baleset veszélyes. valamint a vontató jármű mozgását is befolyásolhatja, mivel a vontatmány irányváltáskor beszitálhat, és ide-oda mozgással eltérítheti a vontatót is az iránytól.

A nem megfelelő rögzítés akár balesetet is okozhat, a vontatmány felborulhat. Ezért ma már nem csak a vontató járműre kell nagyon figyelni, hanem a trélerre is. Ezért nagyon jó minőségű trélerek forgalomba állítását figyelhetjük meg. Ezek nagy fokú üzembiztonsággal rendelkeznek, széria felszerelésként nagy szakítószilárdsággal bíró rögzítő hevedereket illetve kapcsos, önfeszítő hevedereket is adnak hozzájuk. Ezeket a boltokban önállóan is be lehet szerezni. Fontos, hogy a járművet rögzítő hevedereket megfeszítsük rögzítés után, hogy menet közben a biztosítás ne lazuljon ki.

Rögzítés

A kerekekhez illetve a kerékhevederekkel való rögzítés biztonságos, ugyanakkor ad a járműnek valamennyi mozgásteret, hogy elnyelődjön a rugózása, és ne rántsa magával a trélert. Minden útviszony más és más ezért másfajta vezetési technikát kíván az ha súlyos és magas felépítményt szállít valaki egy tréleren. és másfajtát ha egy ültetett sportkocsit.

Egyébként az ültetett sportautók szállítása, a fel és leállás nem tartozik a könnyű autómentős feladatok közé.

A gyakorlott és tapasztalt sofőr már fél siker, sajnos az autómentő szakmát is elérte jellemzően a trend. Aki vesz egy utánfutót, és rákapcsolja egy személyautóra az már autómentőnek képzeli magát.. Pedig ennél jóval több tudás és sok ezer megtett kilométer, sokféle jármű, illetve napszak és időjárási viszony teszi a mestert mesterré. Az autómentés is egy szakma, az autószállítás még inkább, hiszen egy sokmilliós autó szállítása, megóvása komoly szakértelmet igényel.

Minden tréleres autószállítási feladat más, ezért ha árajánlatot szeretne kapni leendő ügyfelünk akkor a legegyszerűbb ha felhív bennünket és árajánlatot kér tréleres autószállításra Budapesten illetve országosan. Ha nem annyira sürgős, akkor használja a kapcsolat oldalon található felületet árajánlat kérés céljából.

 

További információk

  • Autómentő BudapestAutómentő Budapest Autószállító, autómentő Budapest és Pest megye. Hívjon ha bajba került autójával és azonnal indulunk segíteni. A munkánk során gyakran találkozunk sofőrökkel, akikkel sokat beszélgetünk az […]
  • Tréleres szállításTréleres szállítás Tréleres autószállítás legolcsóbban, akciós árakon! Autószállítás trélerrel verhetetlen árakon, gyűjtőfuvarozás, használt autó szállítás külföldről. Elhozzuk olcsón autóját külföldről! […]
  • Használt autó szállítás külföldrőlHasznált autó szállítás külföldről Használt autó szállítás külföldről non-stop. Olcsó használt autó szállítás árak. Autószállítás, teherautó szállítás, motor szállítás, lakókocsi szállítás. Még mindig megéri a használt […]
  • Autószállítás 0-24Autószállítás 0-24 Üdvözöljük az Autószállítás 0-24 weboldalán!Cégünk elkötelezett az Ön autója biztonságos és hatékony szállítása iránt, bármikor és bárhová. Tapasztalt és szakértő csapatunk mindig […]
  • Autószállítás BudapestAutószállítás Budapest Autószállítás Budapest kerületeiben és Magyarország területén 0-24. Korszerű minden igényt kielégítő autómentő, autószállító tréler, modern autómentővel állunk lakossági és céges […]