Autószállítás

Elszállítjuk autóját Budapesten és országosan  0-24. Hívjon ha trélerre van szüksége,  lerobbant, leállt az autója és autómentőre van szüksége. Korszerű minden igényt kielégítő autómentő, autószállító tréler. Éjjel, nappal állunk lakossági és céges ügyfeleink rendelkezésére.

Nem csak Budapesti, hanem külföldi autószállítás esetén is számíthat ránk. Milyen szolgáltatásokat vehet  igénybe a Főváros kerületeiben?

Non-stop szolgáltatásaink Budapesten és országszerte.

0-24-óráig végzünk jármű szállítást a hét minden napján, nagy gyakorlattal, évtizedes járműszállító múlttal.

Nem csak hagyományos jármű szállításban vagyunk otthon, hanem a nagy értékű luxus autó szállítást is szívesen bevállaljuk.

Nincs lehetetlen bármilyen kéréssel, kívánsággal megkereshetnek bennünket illetve árajánlatot kérhetnek.

Munkánkat a mindenkor hatályos kresz és a rakományrögzítés szabályai szerint végezzük.

Minden járműnél biztonságos rögzítési és szállítási szabályokat alkalmazunk. Ügyfeleink idáig meg voltak elégedve szolgáltatásaink színvonalával. Ezért jármű parkunkat folyamatosan bővítjük, és eleget tudunk tenni a kéréseknek akkor is ha egy kisteherautót kell szállítani, de akkor is, ha egy nagyobb munkagépet.

Teherautó, munkagép szállítás

Építőipari cégeknek is vállalunk gépszállítást, kisgép szállítást. Bobcat, emelő targonca, targonca szállítás alkalmi vagy rendszeres jelleggel. Szerződés kötés esetén még kedvezőbb szállítás árak.

Nincsenek apró betűs részek, minden járműszállításra egyedi árat adunk. Fix, korrekt árazás Budapesten és országszerte, kedvezményes tarifák.

Autószállítás akció folyamatosan!

Külföldi autószállító fuvarokat elsősorban trélerrel végzünk. Kiváló minőségű autószállító trélerrel dolgozunk. Ennek segítségével alacsony áron tudunk jó minőségű szolgáltatást biztosítani. Trélereink kialakítása miatt bármilyen járművet el tudunk szállítani bárhova. Szállítunk autót Németországból. Innen elsősorban használt autók szállítását vállaljuk. Ausztria is gyakori úti cél.

Külön árajánlat kérés esetén Angliából  és Franciaországból is szállítunk járművet.

Vegye fel velünk a kapcsolatot árajánlat kérő űrlapunkon keresztül.

Kérjen árajánlatot szolgáltatásainkra. Legyen szó autószállításról vagy motorszállításról, vagy gépszállításról. Bármelyik a Szolgáltatásaink menüpontban található tevékenységünk érdekli, vegye fel a kapcsolatot velünk. Kérhet árajánlatot a fenti telefonszámra kattintva. Továbbá e-mailben a Kapcsolat menüben található adatlap kitöltésével.

Mennyibe kerül egy autó szállítása?

Az autók szállítási költségei 180Ft/km, 50e Ft és körülbelül 500e Ft között mozognak , néha még ennél is több. De ezek az árak mindig személyre szabottak, és nagyon változóak, az Ön járműszállítási igényeitől függően.

Az autók szállítási költségeit gyakran Ft/km határozzák meg és nincs egyéb költség.

Minél rövidebb a távolság, annál többet kell fizetnie járműve szállításáért. A jármű nagy távolságra történő szállítása alacsonyabb kilométerenkénti költséget eredményez, de összességében megnövekszik a költség.

Az autó szállítási költsége nem egyetlen fix ár, mivel az autó szállítási költségeit több tényező befolyásolja. Gyakran ajánlattételi eljárással határozzák meg. Bár közvetlenül egy autószállítótól kaphat automatikus online szállítási árajánlatot, nem mindig ez lesz a fizetett végső ár.

Miután úgy dönt, hogy több szolgáltatótól kér árajánlatot, ezeket össze kell hasonlítani.

A végén nem lesz könnyű kiválasztani azt, akiben megbízik.

Csapatunk több órát töltött az autók szállítási költségeinek a vizsgálatával. Az első 10 céget vizsgáltuk meg az autószállítási tevékenységek tekintetében. Annak érdekében, hogy a legfrissebb információkat közöljük. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogy milyen tételekből áll az

Autószállítás árak

Több szolgáltató van amelyik felszámol külön

 • Kiállási díjat.
 • Fel és lerakodást.
 • Óradíjat illetve rakodási költséget.

Néha nagyon alacsonynak tűnik a szállítási díj km/ár Ilyenkor célszerű megnézni, hogy nem fogja ezt az összeget más megnövelni? Illetve kérdezzünk rá, hogy ez bruttó vagy nettó ár és adódik-e hozzá egyéb költség. Mi azonnal bruttó fix árat adunk az autószállításra.

Nálunk a bizalom szempontjából a legjobb megoldást választjuk, elmondja az ügyfél, hogy mit szeretne mi pedig adunk egy fix árajánlatot a kért szolgáltatásokra.

Autószállítási faktor

A jármű mérete , az autó magassága, hossza és tömege egyaránt befolyásolhatja az autószállítási költségeket. A hasmagasság is befolyásolhatja a végső árat. Mivel az ültetett vagy alacsony hasmagasságú autók szállítása drágább. Nehezebb kezelni a leültetett autót és nagy odafigyelést igényel a fel és leállás a szállító járműről.

A jármű állapota.

Ha járműve önállóan tud fékezni, kormányozni és gurulni, akkor a szállítása olcsóbb lesz. Az üzemképtelen járművek szállítása többe kerül. Egyes járművekhez speciális darus autómentőre lehet szükség.

Ha beérkezett az árajánlat kérés, akkor hamarosan megküldjük kedvező árajánlatunkat.

Ha árajánlatot kér ügyfelünk autószállításra, autómentésre akkor kérjük minden lényeges információt írjon bele, mikor milyen járművet honnan, hova kell szállítani.

A különleges körülmények is számítanak, például borult, karambolos autót kell talpra állítani, vagy árokból kell kihúzni a járművet, ez szükséges, hogy a mentéshez a felszereléssel fel tudjuk készülni.

Éjjel nappal, 0-24-óráig!

Szolgáltatásainkat egész évben a hát minden napján igénybe vehetik, éjjel nappal. Non-stop autómentés, bátran hívhat hajnalban is.

Minőségbiztosítási rendszerünk segítségével igyekszünk minden munkát kiváló minőségben elvégezni, kérjük olvassa el ügyfeleink visszajelzéseit, és ha Ön is elégedett szolgáltatásainkkal, akkor értékelje munkánkat.

Autószállítás, használt autó szállítás. Kereskedésből, kisbusz szállítás, autómentés.

 • Új autó szállítás kiállításra, autószalonba.
 • Autómentés.
 • Sportautó szállítás.
 • Ültetett alacsony hasmagasságú autó trélerezése.
 • Tréleres autószállítás.
 • Budapest tréler.
 • Országos szintű autómentés, autó szállítás.
 • Lakókocsi szállítás.
 • Céges szerződés, cégek járműveinek a mentése, szállítása éjjel nappal.
 • Trélerezés, olcsó autószállítás.
 • Autoszallitas Irorszagbol.
 • Autószállítás Németországból illetve Ausztriából garanciával.
 • Motor szállítás, sportmotor,
 • Teherautó szállítás
 • Endúró szállítása.
 • Autópálya mentés.
 • Olcsó autószállítás árak.

Éjjel nappal 0-24-óráig igénybe vehető szolgáltatásokkal rendelkezünk, amely bárki számára elérhető árazású.

Autót szeretne szállíttatni? Segítünk! Lakókocsit szállíttatna? Abban is jók vagyunk! Önnek csak árajánlatot kell kérnie, a többit bízza ránk.

Köszönjük megtisztelő érdeklődését, és ha kérdése van, vagy árajánlatot szeretne, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.