Autószállítás, Járműszállítás

Autószállítás, autómentés Budapest kerületeiben és országosan. Hívjon ha trélerre van szüksége,  lerobbant, leállt az autója és gondoskodni kell az elszállításáról. Korszerű minden igényt kielégítő autómentő, autószállító trélerrel állunk lakossági és céges ügyfeleink rendelkezésére. Nem csak Budapesti, hanem külföldi autószállítás esetén is számíthat ránk. Milyen szolgáltatásokat vehet  igénybe a Főváros kerületeiben?

Autószállítás, használt autó szállítás kereskedésből, kisbusz szállítás, autómentés.

 • Új autó szállítás kiállításra, autószalonba.
 • Autómentés.
 • Sportautó szállítás.
 • Ültetett alacsony hasmagasságú autó trélerezése.
 • Tréleres autószállítás.
 • Budapest tréler.
 • Országos szintű autómentés, autó szállítás.
 • Lakókocsi szállítás.
 • Céges szerződés, cégek járműveinek a mentése, szállítása éjjel nappal.
 • Trélerezés, olcsó autószállítás.
 • Autoszallitas Irorszagbol.
 • Autószállítás Németországból illetve Ausztriából garanciával.
 • Motor szállítás, sportmotor,
 • Teherautó szállítás
 • Endúró szállítása.
 • Autópálya mentés.
 • Olcsó autószállítás árak.

Éjjel nappal 0-24-óráig igénybe vehető szolgáltatásokkal rendelkezünk, amely bárki számára elérhető árazású.

Autót szeretne szállíttatni? Segítünk! Lakókocsit szállíttatna? Abban is jók vagyunk! Önnek csak árajánlatot kell kérnie, a többit bízza ránk. Non-stop szolgáltatásaink Budapesten és országszerte végzünk jármű szállítás, nagy gyakorlattal, évtizedes járműszállító múlttal. Nem csak hagyományos jármű szállításban vagyunk otthon, hanem a nagy értékű luxus autó szállítást is szívesen bevállaljuk.

Nincs lehetetlen bármilyen kéréssel, kívánsággal megkereshetnek bennünket illetve árajánlatot kérhetnek. Munkánkat az autószállítás szabályai szerint végezzük. Minden járműnél biztonságos rögzítési és szállítási szabályokat alkalmazunk. Ügyfeleink idáig meg voltak elégedve szolgáltatásaink színvonalával. Ezért jármű parkunkat folyamatosan bővítjük, és eleget tudunk tenni a kéréseknek akkor is ha egy kisteherautót kell szállítani, de akkor is, ha egy nagyobb munkagépet.

Teherautó, munkagép szállítás

Építőipari cégeknek is vállalunk gépszállítást, kisgép szállítást. Bobcat, emelő targonca, targonca szállítás alkalmi vagy rendszeres jelleggel. Szerződés kötés esetén még kedvezőbb szállítás árak.

Nincsenek apró betűs részek, minden járműszállításra egyedi árat adunk. Fix, korrekt árazás Budapesten és országszerte, kedvezményes tarifák. Autószállítás akció folyamatosan!

Külföldi autószállító fuvarokat elsősorban trélerrel végzünk. Kiváló minőségű autószállító trélerrel dolgozunk, amely segítségével alacsony áron tudunk jó minőségű szolgáltatást biztosítani. Trélereink kialakítása miatt bármilyen járművet el tudunk szállítani bárhova. Szállítunk autót Németországból, innen elsősorban használt autók szállítását vállaljuk, Ausztria is gyakori úti cél. Külön árajánlat kérés esetén Angliából  és Franciaországból is szállítunk járművet, vegye fel velünk a kapcsolatot árajánlat kérő űrlapunkon keresztül.

Ha árajánlatot kér ügyfelünk valamelyik szolgáltatásunkra, legyen szó autószállításról vagy motorszállításról, vagy bármelyik a Szolgáltatásaink menüpontban található ajánlatról, akkor vegye fel a kapcsolatot velünk. Kérhet árajánlatot a fenti telefonszámra kattintva, vagy emailben a Kapcsolat menüben található adatlap kitöltésével.

Ha beérkezett az árajánlat kérés, akkor hamarosan megküldjük kedvező árajánlatunkat.

Ha árajánlatot kér ügyfelünk autószállításra, autómentésre akkor kérjük minden lényeges információt írjon bele, mikor milyen járművet honnan, hova kell szállítani. A különleges körülmények is számítanak, például borult, karambolos autót kell talpra állítani, vagy árokból kell kihúzni a járművet, ez szükséges, hogy a mentéshez a felszereléssel fel tudjuk készülni.

Éjjel nappal, 0-24-óráig!

Szolgáltatásainkat egész évben a hát minden napján igénybe vehetik, éjjel nappal. Non-stop autómentés, bátran hívhat hajnalban is.

Minőségbiztosítási rendszerünk segítségével igyekszünk minden munkát kiváló minőségben elvégezni, kérjük olvassa el ügyfeleink visszajelzéseit, és ha Ön is elégedett szolgáltatásainkkal, akkor értékelje munkánkat.

Köszönjük megtisztelő érdeklődését, és ha kérdése van, vagy árajánlatot szeretne, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.